سنا : نشست خبری مدیران شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس و بنیاد سینمایی فارابی روز یکشنبه برگزار شد. در این جلسه محورهای ۶گانهای بهعنوان پیشنهاد برای توسعه و ارتباط هرچه بیشتر بورس و سینما مطرح شد؛ برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت ویژه اهالی و دست اندرکاران سینما، تولید فیلم نامه و سناریوهایی با موضوعات بورسی، ورود به حوزه کودک و نوجوان در قالب تهیه انیمیشن، کارتون، فیلم و مذاکره با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تدوین فیلم نامه با محوریت بازار سرمایه، بررسی و آموزش انواع روشهای تامین مالی در حوزه فیلم و سینما از طریق بازار سرمایه و مشارکت در تهیه پژوهشهایی درخصوص اقتصاد سینما از جمله مهمترین صحبتهای مطرح شده در این نشست بود.
تعامل بازارسرمایه و سینما
در این جلسه علیرضا تابش، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با بیان اینکه بازار سرمایه امکانات گستردهای برای تامین مالی حوزه فرهنگی کشور در اختیار دارد، ابراز امیدواری کرد صنعت سینما بتواند از ظرفیتهای بازارسرمایه بهرهبرداری کند. یاسر فلاح، مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و خدمات بورس نیز در این دیدار به نتایج مثبت همکاری دو جانبه در این راستا اشاره کرد و فرهنگسازی عمومی و فراهم کردن بستر همکاری و تعامل فعالان بازار پول و سرمایه کشور با حوزه فرهنگ و سینما را از نتایج این همکاری دانست و گفت: شرکت اطلاعرسانی آمادگی کامل دارد تا برای آموزش بازار سرمایه اهالی هنر و سینما، کارگردانان، تهیهکنندگان و... کلاسهای آموزشی برگزار کند. وی با تاکید بر اینکه سازمان بورس و اوراق بهادار از هیچ اقدامی برای ارتقای سطح فرهنگ اقتصادی کشور دریغ نخواهد کرد، گفت: در این راه شرکت اطلاعرسانی و خدمات بورس که نقش فرهنگسازی بازار سرمایه را بر عهده دارد آماده همکاری همهجانبه با بنیاد فارابی است.
مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و خدمات بورس با اشاره به روایت قصههای بازار سرمایه از طریق سینمای کودک و نوجوان تصریح کرد: مفهوم بورس در کشور ثقیل است و به همین دلیل سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس تمایل زیادی برای حضور در سینمای کودک و نوجوان دارند تا از این طریق بتوان از کودکی مباحث اقتصادی را در میان خانوادهها مطرح کرد تا در آینده سهامداری، فرهنگی جا افتاده در میان خانوادههای ایرانی شود. مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس در ادامه گفت: طبق پژوهشهای اخیر، سواد مالی در کشور ما کمتر از ۲۰ درصد است به این معنی که ۸۰ درصد از افراد بالغ کشور، سواد مالی ندارند. به همین دلیل نیاز است که این آموزهها از سنین کودکی آغاز شود تا در بزرگسالی بهعنوان یک فرهنگ، تلقی شده و اقتصاد خانواده را در بر بگیرد.
نظرات