انتشار سومین اوراق اجاره مبتنی بر سهام

گروه بنگاه‌ها : سومین فقره اوراق اجاره مبتنی بر سهام با مشاوره تامین سرمایه لوتوس پارسیان در فرابورس ایران عرضه شد. معاون تامین مالی شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان گفت: بر اساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، ۵ هزار میلیارد ریال اوراق اجاره شرکت توسعه اعتماد مبین با نماد «مبین» از تاریخ ۱۰ تا ۱۴ مهرماه ۹۷ در فرابورس ایران عرضه شد. ابوالفضل شهرآبادی افزود: این اوراق که به منظور تامین سرمایه در گردش برای بازپرداخت بدهی شرکت توسعه اعتماد مبین منتشر شده، ۴ ساله است و دوره‌های پرداخت سود آن از تاریخ انتشار هر ۶ ماه یک بار با نرخ ۱۶ درصد تعیین شده است. وی گفت: این انتشار درواقع بخش اول از انتشار ۱۰ هزار میلیارد ریالی اوراقی است که قرار است در دو بخش منتشر شود؛ بخش دوم آن نیز به‌زودی در فرابورس منتشر خواهد شد.
شهرآبادی ادامه داد: شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان مشاور عرضه این اوراق بوده و تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق را نیز به‌صورت کنسرسیومی بر عهده داشته است. به این ترتیب، تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از این اوراق در نماد «مبین۱۱» بر‌عهده تامین سرمایه لوتوس پارسیان بوده و باقی‌مانده اوراق بر عهده تامین سرمایه‌های تمدن و نوین است که هر کدام به ترتیب یک هزار و ۵۰۰ و یک هزار میلیارد ریال پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق را در نمادهای «مبین۱۲» و «مبین۱۳» در تعهد خود داشتند؛ در این انتشار، تامین سرمایه لوتوس پارسیان به‌عنوان عضو پیشرو ایفای نقش کرد.

وی افزود: سهام مبنای انتشار اوراق یاد شده، تعداد ۲ میلیارد و ۸۳۹ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۸۵۵ سهم شرکت مخابرات ایران با قیمت هر سهم یک هزار و ۷۶۱ ریال بوده است. پیش از این، اوراق اجاره سهام برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (در دو مرحله) و مخابرات ایران منتشر شده بود و این مورد سومین صکوک اجاره مبتنی بر سهام در بازار سرمایه کشور است. شهرآبادی افزود: شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان از اول سال مالی خود (۰۱/ ۱۱/ ۹۶) تا‌کنون حدود ۱۷ هزار میلیارد ریال (۱۷۰۰ میلیارد تومان) اوراق بدهی مختلف منتشر کرده است. انتشار بزرگ‌ترین اوراق صکوک مبتنی بر سهام برای بخش خصوصی به مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان برای شرکت مخابرات از جمله این انتشارات بوده و حجم انتشار اوراق این شرکت در سال‌جاری تا کنون حدود ۱۰۵۰ میلیارد تومان بوده است. وی از چند انتشار مهم دیگر در برنامه لوتوس پارسیان خبر داد که مراحل پایانی آنها در حال انجام است و به‌زودی حجم و تعداد قابل ملاحظه‌ای اوراق بدهی جدید توسط این شرکت منتشر خواهد شد.
دنیای اقتصاد
 


این خبر را به اشتراک بذارید!

نظرات


برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید