مهر تایید سهامداران بر صورت‌های مالی بانک ملت

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده شرکت سهامی عام بانک ملت با حضور اکثریت قاطع سهامداران برگزار شد و صورت‌های مالی این بانک در سال مالی ۹۶ به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در این مجمع که به ریاست حسن روستا، رئیس هیات‌مدیره بانک ملت و با حضور لگزایی و دکتر تاجیک، اعضای هیات‌مدیره، دکتر صمدی، معاون مالی، دکتر چاوشی، مدیر امور مالی و نورمحمدحسینی، مدیرکل حقوقی این بانک، مرادپور نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان ناظر اول، خالق وردی نماینده سازمان تامین اجتماعی به‌عنوان ناظر دوم، نمایندگان بانک مرکزی و سازمان حسابرسی و سازمان بورس اوراق بهادار و با حضور حدود ۷۹ درصد صاحبان سهام برگزار شد، صورت‌های مالی بانک ملت منتهی به ۲۹/ ۱۲/ ۹۶ مورد تایید و تصویب سهامداران قرار گرفت.

مدیرعامل بانک ملت عملکرد این بانک را در ۱۰ حوزه تجهیز منابع، بهینه‌سازی مصارف، مولد‌سازی دارایی‌ها، فعالیت‌های ارزی، افزایش درآمدهای کارمزدی، افزایش نقدشوندگی سهام، افزایش کارآیی، توسعه بانکداری الکترونیک، حاکمیت شرکتی و ایفای مسوولیت‌های اجتماعی تشریح و اظهار کرد: توجه به رشد و ارتقا همه‌جانبه شرکت از منظر درونی و بیرونی و توسعه برنامه‌محور، سرلوحه عملکرد هیات‌مدیره و مجموعه بانک ملت بوده است.

وی ادامه داد: در بانکداری سنتی کسب منابع بیشتر به منزله عملکرد مطلوب محسوب می‌شد؛ در‌حالی‌که در بانکداری مبتنی بر دانش، ارزش توجه به رشد سپرده‌ها و بهبود جایگاه رقابتی باید در سایه بهینه‌سازی ترکیب سپرده‌ها، کاهش قیمت بهره‌ای پول و همچنین افزایش پایداری سپرده‌ها محقق شود.

دکتر بیگدلی از رشد ۸/ ۱۷ درصدی سپرده‌های ریالی بانک ملت در سال ۹۶، بهبود کیفی ترکیب سپرده‌ها و افزایش سه‌برابری این رشد در مقایسه با سال ۹۵ خبرداد و افزود: بیشترین حجم و مانده سپرده‌های جاری در شبکه بانکی کشور در اختیار بانک ملت است و قیمت تمام شده پول در این بانک ۷/ ۸ درصد در سال ۹۶ کاهش داشته است. مدیرعامل بانک ملت در خصوص بهینه‌سازی مصارف در این بانک گفت: افزایش ۲۰ درصدی مصارف در سال ۹۶ منجر به کسب درآمد ۴ هزار میلیارد ریالی برای بانک ملت شده است.

محمد بیگدلی رتبه‌های نخست نظام بانکی از لحاظ سرانه شعب در جذب منابع ریالی، منابع ارزی، صدور ضمانت‌نامه‌ها و سرانه کارکنان در جذب منابع و رتبه دوم شبکه بانکی در حجم سپرده‌های ریالی و مانده منابع ارزی و ریالی را از جمله موفقیت‌های عملکردی این بانک برشمرد. وی با بیان اینکه مصارف بانک ملت در سال ۹۶ رشد ۳۷ درصدی را تجربه کرده است، افزود: ایجاد مصارف با کیفیت، منبع اصلی کسب درآمد بانک‌هاست و مصارف بانک‌ها عبارت از تسهیلات ریالی و ارزی، تسهیلات بین بانکی و سپرده‌گذاری نزد سایر بانک‌هاست.

 وی در عین حال تاکید کرد این رشد در سایر بانک‌های تجاری به‌طور متوسط ۱۹ درصد بوده است. مدیرعامل بانک ملت پیشگیری از ایجاد و وصول مطالبات را از اولویت‌های کاری هیات‌مدیره این بانک ذکر کرد و از کاهش ۳/ ۵ درصدی نسبت مطالبات به مصارف در سال ۹۶ خبر داد.

دکتر بیگدلی در ادامه گزارش خود به مجمع عمومی سالیانه بانک ملت از فروش برج جام و تبدیل آن به دارایی مولد به‌عنوان یکی از موفقیت‌ها در عملکرد این بانک یاد و تصریح کرد: فروش دارایی‌ها و املاک مازاد و همچنین واگذاری سهام بانک در شرکت‌ها به‌طور مستمر ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، وصول ۳۳ هزار میلیارد ریال مطالبات بانک ملت در سال ۹۶ بابت اوراق مشارکت، رشد ۱۳ درصدی حقوق صاحبان سهام، ۲۲ درصدی دارایی‌ها، ۶/ ۱۶ درصدی درآمدها، ۳/ ۴۸ درصدی سودخالص وeps، ۵۱ درصدی بازده حقوق صاحبان سهام، ۵۰ درصدی بازده دارایی‌ها، ۲۲ درصدی حاشیه سود و ۵/ ۵ درصدی سهم کارمزد و خدمات از کل درآمد از دیگر موارد قابل‌توجه در گزارش ارائه شده مدیرعامل بانک ملت به مجمع عمومی صاحبان سهام بود.

دکتر بیگدلی در بخش پایانی سخنرانی خود به افتخارات بانک در سال ۹۶ از جمله رتبه نخست در میان ۱۰۰ شرکت برتر ایران، توسعه خدمات الکترونیک و ایفای مسوولیت‌های اجتماعی نیز اشاره و ابراز امیدواری کرد با حمایت سهامداران و تلاش کارکنان و مدیران، عملکرد سال ۹۷ این بانک درخشان‌تر از پیش باشد.

حسن روستا، رئیس هیات‌مدیره بانک ملت نیز در ابتدای مجمع اظهار داشت: بانک ملت در سال ۹۶ سردمدار حضور مستمر در بازار بورس بوده است و علاوه‌بر ارائه منظم گزارش‌ها براساس الزامات سازمان بورس اوراق بهادار، از مجموع ۲۴۰ روز کاری بازار سرمایه، روزهای معامله سهام بانک ملت ۲۲۰ روز بوده است. به گفته وی این در حالی است که میانگین روزهای معامله سهام سایر بانک‌های بورسی ۵۲ روز در سال ۹۶ بوده است. روستا رفتار حرفه‌ای بانک ملت را عامل موثر در بهبود نسبت کفایت سرمایه به‌عنوان شاخصی قابل‌تامل برای سهامداران دانست و این نسبت در بانک ملت را وجه تمایز مهم این بانک با سایر بانک‌های مشمول اصل ۴۴ توصیف کرد. رئیس مجمع عمومی صاحبان سهام بانک ملت حرکت پایدار در راستای خلق ارزش برای مشتریان، کاهش بهای تمام شده پول، فروش بخش قابل‌توجهی از املاک مازاد، رعایت بهداشت اعتباری، افزایش سهم درصد درآمدهای غیر مشاع و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی را ازجمله محورهای عملیاتی بانک ملت ذکر و تاکید کرد: ارزش سهام بانک ملت بیشتر از رقم فعلی است و در آینده نزدیک این ارزش نمایان خواهد شد.


این خبر را به اشتراک بذارید!

نظرات


برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید