«تبرک» آخرین عرضه اولیه سال ۹۶

گروه بنگاه‌ها : جلسه معارفه «گروه کارخانجات تبرک» در حالی روز گذشته با حضور مدیران شرکت برگزار شد که قرار است این شرکت با عرضه اولیه ۱۰ درصدی سهام خود، آخرین عرضه اولیه سال ۹۶ باشد. در این جلسه با تشریح برنامه‌های آتی و طرح‌های توسعه‌ای این شرکت به بررسی عملکرد مالی «تبرک» پرداخته شد.
به گزارش «دنیای اقتصاد» سهامدار عمده و موسس گروه تبرک در این جلسه به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: ۹ شرکت تولیدی، واحدهای زیر مجموعه تبرک را تشکیل می‌دهند. در این میان دو شرکت شهداب ناب خراسان و بهاران به تولید رب گوجه فرنگی می‌پردازند. به‌طوری که روزانه ۳ هزار تن گوجه فرنگی در بخش تولیدی ما مصرف می‌شود که این امر کسب رتبه اول در خاورمیانه را برای شرکت به دنبال داشته است.  علیرضا بوستانی با بیان اینکه این شرکت در سال ۷۷ با تولید رب گوجه فرنگی فعالیت خود را آغاز کرد، افزود: ما در ادامه تک‌محصولی بودن را تهدیدی برای توسعه خود دیدیم و در حال حاضر علاوه بر رب گوجه فرنگی محصولات متنوعی از جمله سویا، کشک، سس، کلوچه و در نهایت زنجیره کاملی از محصولات را تولید می‌کنیم به‌طوری‌که به تدریج از طریق توسعه و احداث شرکت‌های تولیدی غذایی، کشاورزی و دامپروری به ۹ واحد زیرمجموعه تولیدی افزایش یافته است.  موسس تبرک بیان کرد: با توجه به ظرفیت بالا و پتانسیل قابل توجه «تبرک»، توانایی استفاده از زنجیره کامل تولید به مصرف را در اختیار داریم. بر این اساس این تصمیم وجود دارد تا وابستگی به دیگر شرکت‌ها و واحدهای تولیدی را کاهش داده و به دنبال افزایش سودآوری شرکت هستیم.  وی با بیان اینکه تبرک توانسته است تا کنون بیش از ۷۰ پروانه بهداشتی برای محصولات خود دریافت کند، گفت: ما در مجموعه تبرک در نظر داریم از تصمیم‌گیری جمعی به جای فردی استفاده کنیم و به دنبال جذب بازارهای منطقه برای صادرات هستیم.

بوستانی با اشاره به اینکه می‌خواهیم تبرک، برندی جهانی در منطقه شود، افزود: در این زمینه همکاری با شرکت‌های بزرگ داخلی و خارجی در دستور کار قرار دارد. همچنین ارتقای ظرفیت تولید، کسب اعتماد مضاعف، بهبود مستمر فعالیت‌ها و افزایش تنوع فرآورده‌های تولیدی از جمله اهداف شرکت است.  بوستانی در ادامه به هدف شرکت از ورود به بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: تصمیم داریم تا با حضور در فرابورس ایران، ضمن گسترش فعالیت‌ها و کسب اعتماد عمومی، رشد و ارتقای محصولات را شاهد باشیم. این موضوع زمینه ساز ورود به بازارهای جدید صادراتی و تداوم در برابر بحران‌های اقتصادی خواهد بود.  وی ادامه داد: به این ترتیب هدف ما از عرضه «تبرک»، کسب نقدینگی نیست، بلکه هدف تبدیل «تبرک» به یک برند جهانی است که این موضوع تنها از راه بورسی شدن میسر خواهد شد.  در ادامه این نشست رضا اسدی معاون مالی گروه کارخانجات تبرک نیز به ارائه توضیحاتی درخصوص عملکرد مالی شرکت پرداخت و گفت: سود هر سهم تلفیقی گروه برکت برای سال ۹۷ رقم۲۵۶ ریال اعلام شده است و این در حالی است که سود مصوب برای سال مالی ۹۶ شرکت معادل ۲۰۲ ریال بوده است.


این خبر را به اشتراک بذارید!

نظرات


برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید