ورود گهرزمین به فرابورس

گروه بنگاه‌ها : ورود شرکت گهر زمین به فرابورس پس از مدت‌ها پیگیری‌ و قرارداد با شرکت کارگزاری بانک سپه در جلسه هیات پذیرش بورس به‌صورت مشروط به تصویب رسید.
علی‌اکبر پوریانی، مدیرعامل شرکت گهرزمین، با اعلام این مطلب به «دنیای اقتصاد» گفت: این رویداد به‌دنبال تکلیف مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت گهر زمین در دستور کار قرار گرفت. وی افزود: مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام، تبدیل شخصیت حقوقی شرکت به سهامی عام و اساسنامه جدید شرکت طبق نمونه سازمان بورس و اوراق بهادار را در ۵۶ ماده و ۱۱ تبصره تصویب کرد و در تاریخ ۱۰ آبان ۱۳۹۷ در اداره ثبت شرکت‌های شهرستان سیرجان ثبت شد. وی با بیان اینکه سهامداران تعهد کردند به میزان ۱۰ درصد از سهام شرکت را در بازار دوم فرابورس عرضه کنند، افزود: هم اکنون شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر ۳۰ درصد، شرکت گروه مدیریت و سرمایه‌گذاری امید ۵/ ۲۷ درصد، شرکت سرمایه‌گذاری غدیر ۵/ ۲۲ درصد و شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ۲۰ درصد سهام شرکت گهرزمین را در اختیار دارند. پوریانی ادامه داد: با در نظر گرفتن اقدامات انجام شده در سال ۱۳۹۶ از جمله دستیابی به رکورد استخراج بیش از ۱۸ میلیون تن سنگ‌آهن در سال، تولید بیش از ۴ میلیون تن کنسانتره در سال با ۲ خط تولید با ظرفیت هر یک ۲ میلیون تن و کسب مقام اول صادرکننده کنسانتره سنگ‌آهن در سال ۱۳۹۶، شرکت گهرزمین یکی از شرکت‌های برتر معدنی و صنعتی بورس خواهد بود.

پوریانی ادامه داد: برای مقابله با این مشکل از سال ۱۳۹۶ بومی‌سازی قطعات، ساخت لوازم و قطعات مورد نیاز شرکت در دستور کار قرار گرفت. ساخت سگمنت‌های پرمصرف کاربید سمانته STUD و EDGE-BLOCK ویژه سیستم آسیاب‌های غلتکی فشار بالا (GPGR)، ساخت داخل لوله‌های ضدسایش کامپوزیتی چندلایه پایه رابر و ساخت الکترودهای بریزینگ قطعات کاربید سامنته STUD ویژه آسیاب HPGR، از جمله مهم‌ترین دستاوردهای شرکت در زمینه خودکفایی است. وی با اشاره به حجم ذخایر معدن شرکت گهر زمین اعلام کرد: ذخیره معدن شماره۳ حدود ۶۴۰ میلیون تن برآورد شده که براساس طرح اولیه ۲۴۵ میلیون تن آن به روش روباز و بقیه به‌صورت زیرزمینی استخراج خواهد شد. مدیرعامل شرکت گهرزمین با اشاره به تاریخچه و زمینه فعالیت‌های این شرکت گفت: شرکت سنگ‌آهن گهرزمین در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۸۳ به منظور بهره‌برداری از آنومالی شماره ۳ واقع در منطقه عمومی گل‌گهر برای استخراج ۱۵ میلیون تن سنگ‌آهن در سال جهت تولید ۱۰ میلیون تن کنسانتره و ۱۰ میلیون تن گندله به ثبت رسید. براساس برنامه‌ریزی انجام شده علاوه بر آماده‌سازی و تجهیز معدن، کارخانه خردایش با ظرفیت ۱۵ میلیون تن در سال و ۵ کارخانه تولید کنسانتره هر کدام با ظرفیت سالانه ۲ میلیون تن و ۲ کارخانه تولید گندله سنگ‌آهن با ظرفیت ۵ میلون تن در سال از اهداف شرکت بوده که تاکنون معدن، کارخانه خردایش و ۲ خط فرآوری و تولید کنسانتره در حال بهره‌برداری و یک خط گندله سنگ‌آهن با ظرفیت ۵ میلیون تن دارای پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصد است.


این خبر را به اشتراک بذارید!

نظرات


برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید