دنیای اقتصاد : چشمانداز شاخص دلار از دیدگاه مدیران شرکتهای سرمایهگذاری برای سال ۲۰۱۹ میلادی با کاهش محسوسی همراه شده است. افت اطمینان نسیت به اقتصاد بینالملل در سال آتی میلادی دلیل اصلی بدبینی نسبت به دلار محسوب میشود. پیشبینی روند کاهشی والاستریت در سال ۲۰۱۹ میلادی، نوسانات شدید در بازار مالی آمریکا و وضعیت مبهم سیاست پولی فدرال رزرو نیز دلایل دیگری هستند که ۲۰۰ کارشناس مرکز پژوهشهای استراتژیک شرکتهای لندن برای نزول شاخص دلار در نظر گرفتهاند. مجموعه این دلایل نرخ بیکاری آمریکا در پایان سال ۲۰۱۹ میلادی را با افزایش همراه خواهد کرد و رشد این نرخ همزمان با چشمانداز کاهشی رشد اقتصادی آمریکا و کاهش رویکرد تورمی منجر به کاهش احتمال رشد تدریجی نرخ بهره با سرعت پیشین میشود.
فدرال رزرو در حال حاضر تحت فشار سیاسی از سوی کاخ سفید برای کاهش شتاب انقباضی است. از طرف دیگر، آغاز تعدیل ترازنامه اوراق فدرال رزرو همزمان با روند رشد نرخ بهره با سیاست متفاوت مالی کاخ سفید منجر به تناقض بیشتری در چشمانداز سرمایهگذاران شده است. آخرین نشست سال ۲۰۱۸ میلادی فدرال رزرو روز چهارشنبه برگزار خواهد شد و رویکرد سرمایهگذاران نسبت به سیاست پولی سال آتی را تا حد زیادی روشن خواهد کرد.
نشست پایانی تعیین نرخ بهره ۲۰۱۸
نشست کمیته بازار آزاد آمریکا با احتمال زیادی نرخ بهره هدف را به ۵/ ۲ درصد رشد خواهد داد. چهارمین افزایش نرخ سود بین بانکی تا ماه گذشته با احتمال بالای ۹۰ درصدی به ثبت میرسید؛ اما این احتمال به زیر ۷۰ درصد کاهش یافته است. افت احتمال تغییر رنج نرخ بهره پس از آخرین بیانیه فدرال رزرو که با لحن متفاوتی نسبت به ماههای گذشته منتشر شد، روند افزایشی داشت. روز چهارشنبه علاوهبر تعیین نرخ بهره هدف بهدلیل ۲ سیگنال دیگر از سوی سیاستگذاران پولی از اهمیت ویژهای برخوردار است. چشمانداز کمیته بازار آزاد نسبت به روند آتی تورم و رشد اقتصادی آمریکا در انتهای نشست دسامبر اعلام میشود. در صورت ماندگاری رویکرد روبه رشد برای تورم و نرخ رشد پیام تداوم افزایش نرخ بهره با شتاب پیشین را به بازارها انتقال خواهد داد. البته تغییر این رویکرد نیز با وضعیت معکوس همراه میشود. از طرفی فدرال رزرو قصد دارد شیوه سیاستگذاری خود را در سال آینده مورد بازنگری قرار دهد.
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات