برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده «دی»

گروه بنگاه‌ها : مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک دی با حضور صاحبان ۷۳/ ۸۶ ‌درصد سهام در هتل المپیک تهران برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی، با برگزاری مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک دی، صورت‌های مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۶ بانک به تصویب رسید. در این جلسه که عصر روز یکشنبه ۳۰ دی با حضور صاحبان بیش از ۸۶ درصد ازسهام یا نمایندگان قانونی آنها و نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار و حسابرس و بازرس قانونی و به ریاست رضا سهم‌دینی، رئیس هیات‌‌مدیره بانک برگزار شد، سهامداران صورت‌های مالی منتهی به پایان اسفند ۱۳۹۶ را تصویب کردند.محمدرضا قربانی، مدیرعامل بانک دی در این مجمع ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط هیات‌مدیره بانک دی در سال مالی ۱۳۹۶و ترسیم روند رو به رشد بانک به تشریح اقدامات اساسی بانک پرداخت.

مدیرعامل بانک دی با اشاره به اینکه بانک دی، دارایی‌های ارزشمندی دارد که ارزش افزوده ایجاد شده در قیمت آنها به دلیل افزایش نرخ ارز نسبت به زمان واگذاری به بانک، سود قابل توجهی را برای بانک و ذی‌نفعان به ارمغان می‌آورد، گفت: بانک با فروش دارایی‌های مازاد به چند هدف مهم از جمله اصلاح ساختار مالی و بهبود وضعیت کفایت سرمایه که از موارد و الزامات بانک مرکزیاست، دست خواهد یافت. وی افزود: نیروگاه برق دماوند، بزرگ‌ترین نیروگاه سیکل ترکیبی خاورمیانه، کوهستان پارک مشهد، برجشایان و پروژه چشم تهران از جمله دارایی‌های بانک دی هستند که می‌تواند مبنای مناسب و قابل دفاعی برای پوشش زیان بانک و خروج از شمول ماده ۱۴۱قانون تجارت باشند. قربانی بازگشایی نماد بانک دی را پس از دو سال در راستای اجرای تکالیف مجمع و صیانت از منافع سهامداران از اقدامات اساسی بانک در سال جاری برشمرد که با پیگیری‌های مستمر هیات‌مدیره تحقق یافت. وی حمایت از قیمت سهام پس از بازگشایی نماد را که خواسته سهامداران در مجمع پیشین بود از اقدامات اساسی هیات‌مدیره بانک برشمرد و گفت: قیمت هر سهم بانک پس از بازگشایی نماد ۶۰ تومان بود که به ۱۵۰ تومان افزایش یافته و حاکی از رشد ۱۵۰ درصدی است. مدیرعامل بانک دی کاهش بهای تمام شده پول را در حالی‌که به‌صورت هم‌زمان منابع بانک با افزایش چشمگیری رو‌به‌رو‌ بوده است از دیگر دستاوردهای بانک عنوان کرد.

قربانی در بخش دیگری از گزارش عملکرد مجمع، تشکیل کارگروه ویژه وصول مطالبات را یکی از مهم‌ترین اقدامات بانک دی در سال جاری دانست و گفت: با تشکیل کارگروه ویژه وصول مطالبات که با تمرکز بر تعیین تکلیف پرونده‌های معوق و مشکوک‌الوصول و در راستای افزایش سرمایه و سودآوری انجام شد، بخش قابل توجهی از مطالباتی که در سنوات پیش ایجاد شده بود، وصول شد.

وی افزود: طی یک سال گذشته ۷۵ جلسه کارگروه ویژه وصول مطالبات تشکیل شده که ۱۷۲ پرونده مطالباتی غیرجاری بالغ بر ۴۹هزار میلیارد ریال تعیین تکلیف و مبلغ ۷میلیون و ۲۳۰ هزار و ۲ ریال از مطالبات غیرجاری به‌صورت نقدی وصول شده است. همچنین ضمن اصلاح عملکرد شرکت‌های گروه مالی دی با تمرکز بر برنامه و بودجه و پایش مستمر، از ظرفیت آنها در راستای وصول مطالبات غیرجاری استفاده شد و با پیگیری‌های مستمر این کارگروه، ۱۲هزار میلیارد ریال مطالبات بانک از نیروگاه برق دماوند وصول شد و به‌طور کلی ۴۷۰۰میلیارد ریال مطالبات از بانک‌ها احیا شده است. قربانی در ادامه این گزارش با اشاره به تغییرات ساختاری بانک گفت: ساختار بانک، ساختاری گسترده بود و از چابکی لازم برخوردار نبود و به همین منظور سعی کردیم ابتدا ساختار را به ساختار چابک و فعال تبدیل کنیم و به موازات آن برای اینکه خدمات‌رسانی مطلوب برای مشتریان داشته باشیم و سیاست‌های پولی بانک مرکزی را رعایت کنیم و خدمات حرفه‌ای متناسب با نیاز مشتریان ارائه دهیم، اصلاح رویکرد و ابزار‌ها را در اولویت قرار دادیم.

قربانی در پایان با تشریح چشم‌انداز بانک تا افق ۱۴۰۰ درباره اهم برنامه‌های در جریان بانک گفت: وصول مطالبات غیرجاری و تعیین تکلیف مطالبات مشکوک‌الوصول و تعیین تکلیف پرونده‌های مفتوحه در مراجع قضایی، فروش املاک و سرمایه‌گذاری‌های مازاد بانک برای بهبود کیفیت دارایی‌ها و برگزاری مجمع فوق العاده افزایش سرمایه به منظور بهبود کفایت سرمایه و ساختار مالی را از مهم‌ترین برنامه‌های پیش روی بانک است که امید است با حمایت سهامداران گام بلندی در مسیر اهداف خود برداریم. در پایان این مجمع پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی درخصوص عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰/ ۱۲/ ۱۳۹۶، صورت‌های مالی منتهی به سال ۱۳۹۶ مورد تصویب حاضرین در مجمع قرار گرفت.


این خبر را به اشتراک بذارید!

نظرات


برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید