موفقیت شرکت‌های صنایع معدنی در مدیریت منابع

گروه بنگاه‌ها : دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانشی با رویکرد مدیریت منابع به همت انجمن مدیریت ایران و با همکاری انجمن مدیریت دانش اتریش و دانشگاه خاتم برگزار شد و در این کنفرانس شرکت‌های صنایع معدنی موفق به دریافت تندیس و جایزه شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت میدکو در این همایش که ۸ مهر ۱۳۹۸ در محل سالن همایش‌های دانشگاه خاتم برگزار شد، انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، قاسمی رئیس انجمن مدیریت ایران، پورمند مدیرعامل شرکت میدکو، آبرندنر( Brandner ) رئیس انجمن مدیریت دانش اتریش و جمعی از استادان، فرهیختگان و دانش‌پژوهان این حوزه حضور داشتند.

در این کنفرانس سخنرانی‌ها و مقالات علمی متعددی درخصوص مدیریت دانش ارائه شد. همچنین پنل تخصصی در این زمینه برگزار و مطالب کاربردی در آنها مطرح و درخصوص آن بحث و تبادل نظر شد. در پایان نیز گواهینامه‌ها و تندیس درخت دانش دومین جایزه مدیریت دانش به برگزیدگان این حوزه اهدا شد.

شرکت فولاد سیرجان ایرانیان و شرکت فولاد بوتیای ایرانیان تندیس سیمین، شرکت فولاد زرندایرانیان، شرکت بابک مس ایرانیان، شرکت مهندسی معیار صنعت خاورمیانه، شرکت گسترش و نوسازی صنایع ایرانیان - مانا، شرکت فرآوران زغال سنگ پابدانا و شرکت فروسیلیس غرب پارس تندیس بلورین و شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه گواهینامه ۳ ستاره دریافت کردند.

از دیگر شرکت‌های دریافت‌کننده این جایزه می‌توان به شرکت صنایع ملی پتروشیمی، شرکت فناپ تلکام، شرکت هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد و شرکت ملی مس (مس سرچشمه) اشاره کرد.

مجید قاسمی رئیس انجمن مدیریت ایران و مدیرعامل بانک پاسارگاد در دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانشی با رویکرد مدیریت منابع ( km۴d) با بیان اینکه سرمایه اصلی سازمان‌ها نیروی انسانی سرآمد است، گفت: مدیریت منابع دانشی یعنی به کارگیری هوشمندانه منابع برای کسب وضعیت رقابت.

وی افزود: وقتی صحبت از مدیریت دانش‌محور به میان می‌آید منظور همان مدیریت دانشی است وهنگامی که مدیریت دانشی است یعنی قبلا یک پایه‌هایی از دانش را توانستیم در سازمان خود برپاکنیم و حال مدیریت ما دانش‌محور شده است. رئیس انجمن مدیریت ایران ادامه داد: در بحث مبانی کلیدی مدیریت دانشی باید بگوییم که آن یک فراروش برای مدیریت و به کارگیری برای کسب وضعیت رقابت پایدار و بهره‌گیری هوشمندانه از دانش پایدار است.  به گفته وی، همیشه ظرفیت‌های مدیریت دانشی برای آکادمیک آینده توسعه تعریف می‌شود و حتما باید بتواند آینده را پیش‌بینی کند و می‌توان گفت دانستن چرایی دانش است.  وی تصریح کرد: در یک تعریف دیگر، مدیریت دانشی عبارت است از ارتقای دانش یکپارچه جهت شناسایی مدیریت و مشارکت کلی برای دانش اطلاعات. البته اقدامات یکپارچه، خود نیاز به دانش دارد، شناسایی نیاز به دانش دارد و مدیریت مشارکتی دانش اطلاعاتی نیاز به دانش دارد.


این خبر را به اشتراک بذارید!

نظرات


برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید